Sökområde Leksand Dalarna Sverige

Elektriker Leksand

Söker du elektriker? Välkommen till Assemblin El AB. Alla våra medarbetare är experter på sin sak. Tillsammans har vi ett komplett erbjudande, som effektivt tar ditt projekt från idé till färdig lösning. Assemblin El AB i Leksand - din lokala elektriker

Elektriker i Leksand | Assemblin El AB
Assemblin El AB

Elektriker i Leksand | Assemblin El AB

Välkomna till Assemblin El AB

Vi får fastigheter, anläggningar och industrier att fungera med smarta tekniska lösningar inom elteknik. Klicka på knappen för att se filmen om vårt uppdrag för ESS.

Smarta lösningar inom elteknik

Inget uppdrag inom el är det andra likt. Därför skräddarsyr vi en lösning för dig och din fastighet, anläggning eller industri.

Vårt erbjudande omfattar alla typer av elinstallationer, från svagström till högspänning upp till 24 kV. Vi hjälper dig även med data och telekom, säkerhet, automation och elverkstad. Tack vare våra erfarna industrielektriker och -projektledare kan vi anta alla sorters uppdrag inom industri: till exempel processindustri, kärnkraft och gruvor.

Genom rätt kompetens och rätt resurser tar vi ditt elprojekt hela vägen från idé till komplett installationslösning, samt tar ansvar för service.

Allt inom elentreprenad

Inom konstruktion har vi erfarenhet av att arbeta med allt från komplexa anläggningar till mindre omfattande konstruktioner. Vi har lång erfarenhet av krav på kvalitet och ständiga förbättringar. Detta bidrar till att vi genom åren byggt på oss en stor kompetens inom konstruktion.

Våra installationslösningar inom el är skräddarsydda efter dina behov. Vi levererar alltid med ekonomi och hållbarhet i fokus. Vår breda kompetens sparar både tid, pengar och miljö och garanterar ett hållbart resultat. Tillsammans väljer vi den projektform som lämpar sig för ditt projekt.

Flera fördelar med vår service inom el

Med regelbunden service kan du sänka dina energikostnader och undvika tidsödande driftstopp och dyra reparationer på din fastighet, anläggning eller industri. Dessutom säkerställer vi att du lever upp till lagar och förordningar. Vi hjälper dig med löpande underhåll, akuta åtgärder och ombyggnationer. Det gäller både på installationer vi själva utfört eller på installationer du köpt genom en annan leverantör.

Energioptimering är en viktig del av vårt servicepaket, eftersom det påverkar både din miljöpåverkan och din driftsekonomi. Vi kan tipsa om kloka energilösningar för bostaden, fastigheten eller verksamheten. Hur stora insatser det handlar om varierar beroende på objektet. Vi finns alltid till hands för att erbjuda en energianalys, som sedan följs av åtgärdsförslag. Efter utfört arbete gör vi en uppföljning för att försäkra oss om att vi nått de uppsatta målen.

Vill du komma i kontakt med oss?

Du hittar kontaktuppgifter till våra lokalkontor genom att välja teknikområde och/eller plats. Du kan också ringa vår växel på 010-472 54 14 eller mejla oss på info@assemblin.se.

Vi söker glada elektriker till vårat A-Team!

Lars Svarfvar
010-472 51 63
lars.svarfvar@assemblin.se

Peter Larsson
010-472 54 14
peter.l.larsson@assemblin.se

Roland Lång
010-472 45 20
roland.lang@assemblin.se

Assemblin El AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information